Εκδήλωση με θέμα την Αγάπη από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αφορμή το βιβλίο του Φαίδωνα Καλοτεράκη «Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ιστορίες για μια ζωή αλλιώς» (εκδ. Αρχονταρίκι), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!», το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 στις 7:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Βασιλείου του Μεγάλου 15, στον Κεραμεικό).

Ομιλητής θα είναι ο Συγγραφέας Φαίδωνας Καλοτεράκης, ο οποίος εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ασχολείται στο χώρο των εξαρτήσεων από το 1980. Έχει σπουδάσει Θεολογία, Φιλοσοφία και Ψυχολογία και είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων (EFTC).

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν ο Πρωτοπρ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ, Διευθυντής Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας Ι.Α.Α.- Συντονιστής του Προγράμματος “Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας” και ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΗΣ, Δρ Θεολογίας-Μουσικός-Συγγραφέας.

Στην εκδήλωση ο συγγραφέας Φαίδωνας Καλοτεράκης θα τραγουδήσει μουσικά κομμάτια από το cd που συνοδεύει το βιβλίο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει τμήμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....