Εκδήλωση σήμερα στην Ερμιονίδα για τους Αγίους Αναργύρους – Τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στην ομώνυμη Μονή

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ρμηνείες στην ρμιονίδα 5 ΦΕΣΤΙΒΑΛ COAIAE ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 1/7 2022 chta ΕΥΤ ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ME ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ λ Υδρας, Ιερά Μπτρόπολη Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος Τροιζανίας Θεατρικός Δήμος Ερμιονίδας Όμιλος εατρικός Όμιλος Ερμιονίδας Ερμιονίδας "Επιστήμη και θεολογία" ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη n. Νεκτάριο Δαρδανό, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Υδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας. "Βυζαντινοί"Ύμνοι- Μικρασιατικά άσματα", από Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως" Υδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας Άγιος Νεκτάριος" Χοράρχης: 0 Μουσικοδιδάσκαλος, Πρωτοψάλτης και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της εράς Μπτροπόλεως, Δημήτριος Καλομοίρης. Συμμετέχει: Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας"

 

Στο μεταξύ προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ.ΕΦΡΑΙΜ τελέσθηκε ο Μ.Πανηγυρικός Εσπερινός εις την Ι.Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2022.
Τον Θ.Λόγο εκήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός.
Πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Νόμου Αργολίδος και αλλαχού προσήλθε στην Ιερά Μονή για να τιμήσει την μνήμη των εν Ρώμη Αγίων Αναργύρων.
Παρέστη ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος και οι λοιπές Αρχές του τόπου.
Ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....