Εκδημία π. Ευαγγέλου Βαλιμήτη, Εφημερίου του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Δερβενίου.

Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου  μετά της κατ᾿ άνθρωπον θλίψεως αγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Ιερέως π. Ευαγγέλου Βαλιμήτη, Εφημερίου του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Δερβενίου.

Η Νεκρώσιμος αυτού Ακολουθία θα ψαλεί την 8ην Φεβρουαρίου τ.έ, ώραν 10.30’ π.μ. εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου. Από της 7ης πρωϊνής και εις τον αυτόν Ιερόν Ναόν, εις τον οποίον εχρημάτισε Εφημέριος, θα τελεσθή Θ. Λειτουργία υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού.

Ο εκλιπών Ιερεύς εγεννήθη το έτος 1961 εις την Αυστραλίαν. Εχειροτονήθη Διάκονος την 25ην-12-1996 και Πρεσβύτερος την 2αν-3-1997 υπό του αοιδίμου Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος (Καρανικόλα). Την 22αν-8-2011 εχειροθετήθη Σταυροφόρος-Οικονόμος υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου. Υπηρέτησε ευσυνειδήτως ως Διάκονος εις τον Ι. Ναόν Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου και ως Εφημέριος εις τους Ι. Ναούς Αγίου Ανδρέου Πιτσών, Αγ. Βλασίου Ξυλοκάστρου και Αγίας Τριάδος Δερβενίου. Δοκιμάσθηκε επί ένα και ήμισυ περίπου χρόνο η υγεία του με δύσκολα προβλήματα ένεκα των οποίων και υπέκυψε.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ο Πανάγαθος Θεός να παραμυθεί την Πρεσβυτέρα, τις θυγατέρες τους και τους συγγενείς του!

 

  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....