Έκοψαν Αγιοβασιλόπιτες σε δήμο Λαμιέων και Περιφέρεια Στερεάς

 

Ευλογία Βασιλόπιτας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στην καρδιά της πόλεως Λαμίας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά 2022.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του νεοεκλεγέντος Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργίου Κυροδήμου, των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, των Αντιδημάρχων και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις πατρικές του ευχές ο Ποιμενάρχης μας προς όλους για μια υγιή, καρποφόρα και γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία χρονιά σημείωσε:

«Χαίρομαι που μετά από δύο χρόνια βρίσκομαι πάλι σε αυτή την αίθουσα, για να ευλογήσω την ενότητα, την σύνθεση απόψεων, την συνεργασία, την διαβούλευση για το καλό των δημοτών μας.

Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε ήδη γνωριστεί και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε να γνωριζόμαστε ακόμη καλύτερα. Η γνώση οδηγεί στην αγάπη και η αγάπη εμβαθύνει την γνώση».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

Ευλογία Βασιλόπιτας Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος

 

Την Βασιλόπιτα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος ευλόγησε χθες ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, παρουσία του Περιφερειάρχου Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του νεοκλεγέντος Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα, των επικεφαλής των Παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και όλων των μελών του σώματος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε πατρικώς η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους, στέλνοντας για ακόμη μία φορά ένα μήνυμα ενότητος και συνεργασίας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας και ευελπιστώ ότι η τοπική μας Εκκλησία θα συνεχίσει να σας έχει κοντά της σε όλη την διακονία της προς όφελος του λαού μας».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....