Έλληνας ορειβάτης φωτογραφίζει βουνοκορφές και αστέρια

Κοιμάται στις υψηλότερες κορυφές της Ελλάδας και του κόσμου για λίγα… φωτογραφικά-κλικ που θα κάνουν τη διαφορά. Ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο, μεταφέροντας παράλληλα σκέψεις και συναισθήματα.

Ο λόγος για τον ορειβάτη και φωτογράφο Κωνσταντίνο Βασιλακάκο, ο οποίος αποθεώνεται σε κάθε ευκαιρία και με αφορμή την καταπληκτική δουλειά που παρουσιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν ζητήσει και έχουν προβάλει τη δουλειά του, με την ανάβαση και την παραμονή στην κορυφή του Ολύμπου να ξεχωρίζει και να προκαλεί δέος.

«Αιχμαλωτίζει» στη φωτογραφική του ό,τι τον σαγηνεύει και τον συγκινεί

Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας φωτογράφος, ωστόσο η αγάπη του για τις λήψεις και το βουνό τον έχουν κάνει… περιζήτητο.

Κορυφή Βουτσικάκι

Η καλλιτεχνική του δουλειά τόσο στο Facebook όσο και στο YouTube έχει τεράστια απήχηση, με το ορμητήριό του, το χωριό Πετρίλο -σε υψόμετρο 1.160 μέτρων- στον Νομό Καρδίτσας, να βρίσκεται στο επίκεντρο της έμπνευσής του, αποτελώντας αφετηρία των αποστολών του.

Αυτό το οποίο θέλει ο Κωνσταντίνος είναι να κάνει την τέχνη του βιώσιμη, βρίσκοντας ανθρώπους και οργανισμούς που θα θελήσουν να στηρίξουν τη δράση του, κάνοντας ακόμα γνωστότερη την τέχνη του αλλά και την πατρίδα μας, μέσα από φωτογραφίες γεμάτες… Ελλάδα.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....