Ελληνικό Φεστιβάλ Σύδνεϋ: Στις 27 Μαρτίου το γλέντι στο Darling Harbor

Η πρωτοφανής βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών οδήγησε σε ακύρωση την εκδήλωση για το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Darling Harbor, αλλά, με την επιμονή της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας, ορίστηκε και ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία.

Το βράδυ της Τετάρτης, στη συναυλία που έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου στην κατάμεστη αίθουσα στο Enmore Theatre, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο Σύδνεϋ για να εμφανιστεί στο Ελληνικό Φεστιβάλ στο Darling Harbor την επόμενη Κυριακή, 27 Μαρτίου.

Η κ. Ασλανίδου είναι μέλος της μουσικής οικογένειας στην Ελλάδα και μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, γνωστή για το αξιόλογο φωνητικό της εύρος και τα μοναδικά τραγούδια της. Tο όνομά της συνδέεται με την έξοχη φωνητική της χροιά και το ευέλικτο στυλ τραγουδιού της, που συνδυάζει τις παραδόσεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής, της έντεχνης μουσικής και της ποπ.

Στο Tumbalong Park θα υπάρχουν πολλά περίπτερα με φαγητά που θα πωλούν κλασικές και μοντέρνες ποικιλίες σε ελληνικά σνακ και γλυκά, όπως σουβλάκια, σεφταλιές, χαλούμια, λουκουμάδες, μπαρ και πολλά άλλα.

Θα υπάρχουν παραστάσεις ελληνικών χορών στο Convention Center Forecourt από τις καλύτερες ελληνικές και κυπριακές σχολές χορού του Σύδνεϋ, και πολλή ζωντανή μουσική ψυχαγωγία από την τοπική καλλιτέχνιδα της Μελβούρνης, Μαρία Μαρούλη.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά πολυπολιτισμικά γεγονότα στο Σύδνεϋ που θα πρέπει να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Το Ελληνικό Φεστιβάλ στο  Darling Harbor θα δώσει στους επισκέπτες μια γεύση από την Ελλάδα.

«Μετά από μεγάλη επιμονή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο ραντεβού που θα γίνει στο Darling Harbor και είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που η Μελίνα Ασλανίδου μπόρεσε να παραμείνει για να εμφανιστεί. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που το κοινό περιμένει με ανυπομονησία και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πραγματοποιήσουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, κ. Χάρης Δανάλης.

Ελληνικό Φεστιβάλ Σύδνεϋ

ΠΟΤΕ: Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, από 10:00πμ – 10:00μ.μ.

ΠΟΥ: Tumbalong Park, Darling Harbor

Συνδεδεμένο με τη γιορτή στο Darling Harbor, το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ, που έχει διάρκεια εννέα εβδομάδων, προσφέρει περισσότερες από 30 εκδηλώσεις προγραμματισμένες στη φετινή σειρά ποιοτικών προγραμμάτων. Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Οι διοργανωτές μάς καλωσορίζουν στο κορυφαίο πολυπολιτισμικό φεστιβάλ της Αυστραλίας, όπου όλοι καλούνται να γιορτάσουν και να εξερευνήσουν την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού μέσα από τις τέχνες, την ιστορία, τη διασκέδαση και το φαγητό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για κρατήσεις εισιτηρίων για επιλεγμένες εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greekfestivalofsydney.com.au .

 

πηγη vema 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....