Εν πληθούση Εκκλησία ο Μητροπολίτης Σύρου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αδάμαντος Μήλου

Με την παρουσία πλήθους ευσεβών Μηλίων πιστών, μεταξύ των οποίων η Έπαρχος Μήλου-Σίφνου, ο Διευθυντής του Α.Τ. Μήλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτικοί, ο Σαβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε  στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αδάμαντος, συμπαραστατούμενος από τον Αναπληρωτή Αρχιερατικό Επίτροπο Μήλου Αρχιμ. Νεκτάριο Σώρρο και τον Εφημέριο του Ναού Πρεσβ. Αντώνιο Σώρρο.
Την διακονία του θείου λόγου ανέλαβε επιτυχώς ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιωάννης Γκουγκούμης, ο οποίος, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, αναφέρθη στις αρετές της προσευχής και της νηστείας και στο πώς αυτές ενισχύουν και τροφοδοτούν την πίστη μας.
Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Εφημέριος του Ναού απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πέντε Ενορίτες, ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους κατά τη μέχρι τώρα ιερατική διακονία του, και στον Ιεροψάλτη του Ναού, για τη συνεπή παρουσία του στο ιερό Αναλόγιο.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα, απένειμε, εν μέσω ενθουσιωδών εκδηλώσεων και δυνατών επευφημιών «Άξιος», το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο του Ναού, Πρεσβύτερο Αντώνιο Σώρρο.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....