Εν πληθούση Εκκλησία ευλογήθηκε η Αγιοβασιλειόπιττα των Ενοριών Χώρας Μυκόνου

Πλήθος Μυκονίων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στη σχετική πρόσκληση του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού και προσήλθαν, μαζί με τους Εφημερίους της Χώρας, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, τους Επιτρόπους, Ιεροψάλτες και διακονητές των Ναών, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στ. Πρίγκου, του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Μυκόνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, των Διοικητών της Αεροπορικής Μονάδος και του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, του Υπολιμενάρχη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Άνω Μεράς και του Προέδρου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Μυκόνου, στον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα των Ενοριών της Χώρας Μυκόνου.
Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στη σημασία του χρόνου για τη ζωή του ανθρώπου, επικαλούμενος ρήσεις Πατέρων της Εκκλησίας και λαϊκά αποφθέγματα, κάλεσε τους Εφημερίους και τους συνεργάτες του ποιμαντικού έργου της Μητροπόλεως στη Μύκονο να εντείνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες τους για την κατήχηση του λαού και ιδιαίτερα των παιδιών, πολλά των οποίων παρίσταντο, και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.
Τέλος, διένειμε την Αγιοβασιλειόπιττα με ωραία δώρα, που είχε ετοιμάσει και επιμεληθεί ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....