Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για την ΑΕΚ με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού του σωματείου ετοιμάζει ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ.

Το δυνατό εγχείρημα θα υλοποιήσει μια ομάδα ικανών επαγγελματιών, που αγαπούν την ΑΕΚ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με επικεφαλής την Ισμήνη Σακελλαροπούλου, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της σκηνοθεσίας.

Η Πρόεδρος της Λέσχης, κ. Χριστίνα Σούκερη Παπασταμάτη, επέλεξε, συμβολικά αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, τα γυρίσματα να αρχίσουν από την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! «Επισκεφθήκαμε λοιπόν τη Βασιλεύουσα και πραγματοποιήσαμε τα πρώτα γυρίσματα στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο, στους ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στο Πέραν, στα Ταυταύλα και αλλού», επισημαίνεται.

«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και παραχώρησε συνέντευξη σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα. Και το ταξίδι στην ιστορία μόλις ξεκίνησε…», καταλήγει η ανακοίνωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....