Ένα κοντέινερ αγάπης στην καρδιά της Τανζανίας

Μετά από αρκετούς μήνες έφτασε, με τη χάρη του Θεού, από την Ελλάδα ένα μεγάλο κοντέινερ γεμάτο αγάπη για τη στήριξη των αναγκών του Ιεραποστολικού Έργου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Ιατρικά μηχανήματα για τον πλήρη εξοπλισμό της κλινικής στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας, εκκλησιαστικά είδη, ραπτικές μηχανές για την τεχνική σχολή που θα δημιουργηθεί στην Αρούσα, ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρικές συσκευές για τις διάφορες ανάγκες.

Η άφιξη και το άνοιγμα του κοντέινερ σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Οι πρώτοι που γεύθηκαν τη χαρά ήταν οι μικροί μας φίλοι, τα παιδάκια μας, με τα παπούτσια, τα παιχνίδια, τα αρκουδάκια και τα ποδήλατα. Η αυλή του Ιεραποστολικού μας Κέντρου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές. Το ίδιο κλίμα δημιουργήθηκε και στο χωριό Ιμπόγκο, όπου μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία διανεμήθηκαν παπούτσια και ρούχα σε όλους τους πιστούς και τα μικρά παιδιά.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους δωρητές της Ιεραποστολικής Στέγης που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για τη συγκέντρωση όλων των αγαθών αλλά και τους δωρητές των ιατρικών μηχανημάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πατέρα Αναστάσιο Κοντολέων, τους εθελοντές της αποθήκης της Ιεραποστολής στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης αλλά και την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής για την αποστολή του κοντέινερ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....