Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ι. Αρχ/πής Αθηνών

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προγραμματίζει μία κοινή Σύναξη των Στελεχών Νεότητας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τα Στελέχη Νεότητας της Ι. Μητρόπολης Μεσογαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί συν Θεώ το Σάββατο 6 Μαΐου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας, στα Σπάτα. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος με θέμα: “Το κενό μνημείο ως νόημα ζωής”. Η μετάβαση στο Πνευματικό Κέντρο θα γίνει με λεωφορείο μισθωμένο από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας Ι.Α.Α. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 213 0184431 και στο mail: katixisi@neotita.gr.

 

Επίσης το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.) προτίθεται να παραδώσει μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε Στελέχη της ποιμαντικής της νεότητος, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να διδάξουν το συγκεκριμένο αντικείμενο σε παιδιά Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, που συμμετέχουν στις ενοριακές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική» θα αρχίσει στις 22 Μαΐου, θα έχει διάρκεια 50 συνολικά ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτό είναι αυστηρά περιορισμένος, αφού δεν μπορεί να υπερβεί τα 20 πρόσωπα. Το πρόγραμμα θα έχει συμβολικό κόστος και μπορούν να πάρουν μέρος στελέχη νεότητος των ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής (με γνώσεις θετικών κυρίως επιστημών ή εξοικείωσης με τη μηχανική και τους Η/Υ). Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

 

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το πρόγραμμα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως  15 Μαΐου στη Γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας ή στο email gramateia@neotita.gr ή στο τηλέφωνο 2130184438 (κα Μαρία Φούρλα). Θα τηρηθεί σειρά

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....