Σε Χαλάστρα , Πλατύ και Μάλγαρα ο Μητροπολίτης Βεροίας

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα το πρωί ιερουργεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στο Πλατύ.
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στα Νέα Μάλγαρα.
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «Πρόσβαση» στη Βέροια.
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βεροίας και στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο.
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα συμμετάσχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την ευκαιρία της υποδοχής της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....