Εορτή Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων ενδόξων θαυματουργών και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού πανηγυρίζει ο φερώνυμος Μητροπολιτικός Ναός στη Νέα Ιωνία, όπου θα λάβει χώρα η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης, προερχομένης από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας.

Οι εορταστικές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

Πέμπτη 30 Ιουνίου

  • Ώρα 7:30μμ: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης και στη συνέχεια Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Παρασκευή 1 Ιουλίου

  • Ώρα 07:00-10:30πμ: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  • Ώρα 7:30μμ: Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία λιτάνευση των Ιερών Εικόνων της Παναγίας Ελεούσης και των Αγίων Αναργύρων. Ακολούθως, θα ψαλεί Ιερά Παράκληση προς τιμήν των Αγίων Ιαματικών και θαυματουργών Αναργύρων.
  • Ώρα: 9:00μμ: Μουσικοχορευτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, με τη συμμετοχή των κατηχητικών συνάξεων του Μητροπολιτικού Ναού και Μικρασιατικών χορευτικών συλλόγων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....