Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Νωρίς το απόγευμα ανοίγει η πλατφόρμα-Σήμερα οι ανακοινώσεις για νέο Fuel Pass

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και μίλησε για το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών. Σημειώνεται πως σήμερα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις σχετικά με την ανακύκλωση και αντικατάσταση συσκευών.

Ο Κώστας Σκρέκας αποκάλυψε πως η πλατφόρμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών θα ανοίξει το μεσημέρι της Τρίτης  και διευκρίνισε πως τα καταστήματα ηλεκτρικών είναι υπεύθυνα για την ανακύκλωση των παλιών συσκευών. Αποκάλυψε, δε, πως τον Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει ανάλογο πρόγραμμα για επαγγελματίες.

 

 

το νέο fuel pass

 

Στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η εξειδίκευση των μέτρων για τα καύσιμα από το οικονομικό, κυβερνητικό επιτελείο.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων φαίνεται πως βρέθηκαν το συνολικό κόστος της στήριξης, η διάρκεια του νέου προγράμματος, το ποσό που θα καταλήξει στην τσέπη των πολιτών, αλλά και ο αριθμός των δικαιούχων.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....