Επισκέψεις και Συναντήσεις του Μητροπολίτου Αιτωλίας

Το 1ο Δημοτικό Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου επισκέφθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντού και των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιττα του Σχολείου και μίλησε στα παιδιά τονίζοντας κυρίως, ότι ο Χριστός είναι ο αληθινός και αιώνιος φίλος των παιδιών που τα αγαπά πολύ και ποτέ δεν θα τα προδώσει.

Στη συνέχεια μοίρασε την βασιλόπιττα στους μικρούς μαθητές, μαζί με μια εικόνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Παντελή Καντάνη, τους δασκάλους και τους γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, όπου δέχθηκε την εθιμοτυπική επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Δημητρίου Γαλαζούλα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο με τους οποίους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» που στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Ευλόγησε την βασιλόπιττα της Σχολής και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους καθηγητές και τους σπουδαστές.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο    https://photos.app.goo.gl/2WFbvmgqNVtaEssUA

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....