Επισκοπή Αρούσας : Υποδεχόμενοι με χαρά το νέο έτος

Ο νέος χρόνος μόλις έριξε τις πρώτες του ακτίνες στον κόσμο και όλοι οι άνθρωποι σκίρτησαν από χαρά. Παντού σκόρπισαν ευχές για ένα ελπιδοφόρο νέο έτος. Μέσα σε μια παρόμοια ευφρόσυνη ατμόσφαιρα εορτάστηκε η πρώτη ήμερα του νέου έτους και η μνήμη του Μεγάλου Βασίλειου στον ομώνυμο Ναό του χωριού Νιαμιχού στην Κεντρική Τανζανία.
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου συμμετείχε σύσσωμο το χωριό, αλλά ο και πιστοί από τη γύρω περιοχή, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία ενός ευλαβούς οικογενειάρχου, του Θεοδώρου. Ένας νέος εργάτης του αμπελώνος του Κυρίου εισήλθε στην ιερατική οικογένεια της Επισκοπής Αρούσας με χρηστές ελπίδες για μια  καλλίκαρπη διακονία στον αγρό της Ιεραποστολής.

Ο Θεοφιλέστατος μαζί με τις νουθεσίες του προς το νέο Διάκονο δεν παρέλειψε να αναφερθεί, απευθυνόμενος προς όλους τους πιστούς, στο νόημα της διπλής εορτής, δίνοντας, όμως, ιδιαίτερη έμφαση στον Μέγα Βασίλειο, προστάτη της ενορίας του Νιαμιχού. Επίσης, μετέφερε προς όλους τους αδελφούς μας στην Ελλάδα, αλλά και στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου που στηρίζουν την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Αρούσας, ευχές για χαρούμενο και ελπιδοφόρο νέο έτος, γεμάτο με έργα αγάπης προς τον πλησίον και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά με τη χάρη του Θεού!

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε εορταστικό γεύμα προσφορά:

– Γιαννώτα Ανδρομάχης εις μνήμην του συζύγου της Χρήστου

– Ανωνύμου υπέρ αναπαύσεως Κωνσταντίνου, Θεοδώρου, Δημητρίου και Ελένης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....