Επιτυχημένο το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης της Ενορίας Κοκκινόραχης

Το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης πραγματοποίησε η Ενορία Κοκκινόραχης το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 στο προαύλιο του Ι. Ν. Παναγίας Γιατρίσσης.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο αλσύλλιο του ανωτέρου Ναού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μουσικοί Νεκτάριος Κονιδιτσιώτης και Νικόλαος Μαρδαβέλιας διασκέδασαν τους προσκεκλημένους μας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου Κοκκινορράχης και εκπαιδευτικός κ. Γεωργία Κατσή. Την διακόσμηση του χώρου είχαν αναλάβει η γεωπόνος κ. Ειρήνη Γιαννακάκη και οι εκπαιδευτικοί κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου και κ. Γεωργία Σίδερη

Ο εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης , Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου, μίλησε στη συνέχεια καρδιακά προς τους παρευρισκομένους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρωτ. Χρήστος Τσαγκαρούλης και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, οι οποίοι  εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό τσάι, καθώς και στις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ιερείς: Αρχ. Λουκάς Ξουραφάς, Πρωτ. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας,  Πρωτ. Ιωάννης Προφύρης, π. Νικόλαος Κωνσταντάκης, π. Ηλίας Βουρβουριώτης, π. Παναγιώτης Λάτσης, π. Δημήτριος Λεπελής και η Αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Παπανικολάου, η τέως Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ντία Τζανετέα,  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας και ο τέως Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Λακωνίας κ. Γεώργιος Παλούμπας.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για το φετινό φιλανθρωπικό τσάι ήταν η επίσκεψη του κ. George Windsor, ως φιλοξενούμενος του Δημάρχου Σπάρτης, ο οποίος είναι εξάδελφος του Βασιλιά Καρόλου, μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, Πρύτανης του Bolton University και διάδοχος του τίτλου του πατέρα του Δούκα του Κεντ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων μας, ότι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συμπαράστασης προς τον πλησίον μας,  δεν θα ξεχάσουμε και εφέτος, την αγάπη μας για τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

(φωτογραφίες: Γεώργιος Βαμβαλής)

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....