Επταετές Μνημόσυνο π. Αντωνίου Ζούπη

Εφτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μακαρία εκδημία του αειμνήστου Γέροντος και νέου κτήτορος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, Αντωνίου πρεσβυτέρου, του σεβασμίου λευΐτου που επί 58 συναπτά έτη διακόνησε πολυσχιδώς και θυσιαστικώς την τοπική Εκκλησία της Δημητριάδος .

Με την ευκαιρία αυτή, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, και θα τελέσει το επταετές μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος.

Η αδελφότητα της Μονής  προσκαλεί να συμμετέχουμε στις ιερές ακολουθίες και να προσευχηθούμε για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του αειμνήστου Γέροντος Αντωνίου εν Χώρᾳ Ζώντων.

Είθε η αγία του ευχή να σκεπάζει όλους μας.

Ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 3.00΄ το μεσημέρι. Μετά τις 3.00, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην περιοχή εκείνη την ημέρα, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Μηλεών. Ομοίως, και για τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 11.00΄ το πρωί. Μετά τις 11.00΄, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή πάλι μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλεία – Μηλεών.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....