Έρανος για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, ανέλαβε την πρωτοβουλία της διενέργειας εράνου με σκοπό την υποστήριξη των σεισμοπαθών της Τουρκίας και της Συρίας, ενόψει του τιτάνιου αγώνα για την αναχαίτηση της ανθρωπιστικής κρίσης, η οποία ήδη απειλεί εκατομμύρια ανθρώπους που κατοικούν στην τεράστια έκταση των σεισμόπληκτων περιοχών.

Στο μήνυμά του, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος παρακαλεί και προτρέπει τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους, τον ιερό Κλήρο και τον φιλόχριστο Λαό της τοπικής Εκκλησίας να στραφούν προς τον Πανάγαθο Θεό με θερμή προσευχή υπέρ των συνανθρώπων μας που βιώνουν τις συνέπειες της τραγωδίας του σεισμού. Παράλληλα, απευθύνει θερμή παράκληση για παροχή οικονομικής βοήθειας στους πληγέντες μέσω του ειδικού λογαριασμού που άνοιξε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για τον σκοπό αυτό.

 

 

Χρηματικές δωρεές μπορούν να κατατίθενται μέσω της πλατφόρμας GoFundme, στον σύνδεσμο: https://gofund.me/e9dd8e54 , και μέσω στον τραπεζικό λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

.:

: –    : —

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....