Έρχονται τα “ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ” από την εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”

Η μετάλλαξη «Όμικρον» μας έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Στην εμφάνισή του οπισθοχωρούν τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» από τη σκηνή της 8ης Ιανουαρίου και θα επανέλθουν, πιο φωτεινά, στις 12 Φεβρουαρίου του 2022.

 

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα, με τα κρούσματα του κορονοϊού να εκτοξεύονται, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη μας απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης «Πρόσωπα της Χρονιάς» για τον επόμενο μήνα. Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέπουν διαζώσης διεξαγωγή, όπως είναι και η επιθυμία μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουν διαδικτυακά.

 

Ο θεσμός, που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», έρχεται να αναδείξει τα υγιή κοινωνικά πρότυπα μέσα από ιστορίες και πρωτοβουλίες ανθρώπων και πυρήνων.

 

Η διοργάνωση έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Φέτος βγήκαμε εκτός των συνόρων της Αχαΐας και αναζητήσαμε τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το 2021 στους γειτονικούς μας νομούς, Αιτωλοακαρνανίας και  Ηλείας. Στην Αιτωλοακαρνανία συνεργαστήκαμε με την εφημερίδα «Συνείδηση» για να εντοπίσουμε τα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

 

Κρατήστε λοιπόν ζεστό το χειροκρότημά σας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 για τα φωτεινά πρόσωπα και τις φωτεινές πράξεις της περιφέρειάς μας που θα ανέβουν στη φιλόξενη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Οι διοργανωτές και η κριτική επιτροπή των «Προσώπων της Χρονιάς» 2021, σας εύχονται Καλή Πρωτοχρονιά και σας κλείνουν ραντεβού στις 12 Φεβρουαρίου.

 

Το 2022 να φέρει μαζί του την απελευθέρωσή μας από τα δεσμά της πανδημίας και όλοι μαζί να ενωθούμε στη μεγάλη γιορτή του Φεβρουαρίου.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....