Εργασίες αποκατάστασης στο Άγιο Νεκτάριο στην Πέρθη

Επιτακτικές εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο προάστιο Dianella της Πέρθης. Οι εργασίες εκτελούνται υπό την καθοδήγηση και διεύθυνση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που είχαν προκληθεί λόγω υγρασίας στο μπροστινό μέρος του Ναού, συμπεριλαμβανομένου του ξεφλουδίσματος των επιφανειών στα μεγάλα μπροστινά παράθυρα.

Από την τρέχουσα εβδομάδα, ξεκίνησε η ανάπλαση του χώρου του Νάρθηκα (προναού). Οι εργασίες θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και όλος ο χώρος θα αποδοθεί συντηρημένος και βαμμένος.

Στο μέλλον προβλέπεται να εκτελεστούν περαιτέρω εργασίες στεγανοποίησης και αποκατάστασης της στέγης της εκκλησίας.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ελπίδιος μεταφέρει τη βαθιά και εγκάρδια εκτίμησή του προς τους πολλούς δωρητές που στήριξαν τις εργασίες αποκατάστασης μέχρι αυτό το σημείο.

Ειδικότερα, ο Θεοφιλέστατος εκφράζει την εκτίμησή του προς τον ανάδοχο που διαχειρίζεται τις εργασίες, τον κ. Colin Conti και την Access Projects & Construction, που έχουν επιδείξει αξιέπαινο επαγγελματισμό στον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκαν οι εργασίες αποκατάστασης.

Πηγή: vema.com.au

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....