Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης στον Μητροπολίτη Σύρου

Εχθές το εσπέρας, άμα τη αφίξει του στη Σύρο, ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχος κ. Κων. Π. Δαδούδης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Κυκλάδων και Ερμούπολης, επεσκέφθη εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, με τον οποίο συζήτησαν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ήθος και το φρόνημα των στελεχών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Σύρο και την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καλωσόρισε τον Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία στην αποστολή του.
Ο Αρχιπύραρχος κ. Κων. Π. Δαδούδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ και ζήτησε την ευλογία της Εκκλησίας στο ευθυνοφόρο έργο του.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....