Γερμανικά ΜΜΕ «πλέκουν το εγκώμιο» της Άνδρου

Ένα ακόμα εγκωμιαστικό δημοσίευμα για ελληνικό προορισμό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες του τελευταίου διαστήματος, με την Άνδρο αυτή τη φορά να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γερμανική εφημερίδα «Neue Westfalische» δημοσίευσε ένα εκτενές ρεπορτάζ-αφιέρωμα για το νησί του Αιγαίου, το οποίο χαρακτηρίζει ως την ιδανική επιλογή για διακοπές το εφετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συντάκτες του ρεπορτάζ στέκονται και στις προοπτικές που ανοίγονται στο μέτωπο του θεματικού τουρισμού. Στο άρθρο τονίζεται μεταξύ άλλων: «Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα».

«Ιδανική συνέχεια στις διακοπές για τους επισκέπτες της Αθήνας»

Ακόμα μία γερμανική εφημερίδα, η «nd», υποστηρίζει ότι η Άνδρος είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν προγραμματίσει διακοπές στην Αθήνα και επιθυμούν να συνεχίσουν την… περιπλάνησή τους σε κάποιο νησί του Αιγαίου. «Η ιστορία και η φύση στον συγκεκριμένο μη συμβατικό προορισμό είναι στοιχεία εντυπωσιακά για έναν τόπο που απέχει δύο ώρες από την πρωτεύουσα», τονίζεται από την εφημερίδα.

«Οι πληρότητες στο νησί είναι εντυπωσιακές»

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού στο Δήμο Άνδρου, κ. Νίκος Μουστάκας, σε δηλώσεις του οι οποίες φιλοξενήθηκαν και στα μέσα της Γερμανίας, στάθηκε στις υψηλές πληρότητες και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε: «Η Άνδρος διαφοροποιείται με ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....