Για δεύτερη φορά γυναίκα Πρόεδρος, της δεύτερης γενιάς, στην Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης

πηγη vema aus

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023-2025 υπό την εποπτεία της διμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, απαρτιζόμενης από τις Όλγα Βοτσουράκη και Σοφία Βελιγκάκη.

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης έγραψε νέα σελίδα στην χρυσή ιστορία του συλλόγου αφού για δεύτερη φορά το «τιμόνι» της Ένωσης αναλαμβάνει γυναίκα και συγκεκριμένα η κ. Αργυρώ Μιχελάκη, η οποία δέχτηκε με μεγάλη υπερηφάνεια την πρόκληση να αναλάβει να συνεχίσει το δύσκολο αλλά απόλυτα επιτυχημένο έργο των προηγούμενων Προέδρων.

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης, συνεχίζοντας την παράδοση πολλών χρόνων, αποτελεί έναν από τους λίγους οργανισμούς της παροικίας που συμπεριλαμβάνει μεσα στο Διοικητικό της Συμβούλιο τις τέσσερις γυναίκες και τους πρώην Προέδρους Παπαδημητράκη, Νικολακάκη και Λεοντακη, οι οποίοι με την πείρα τους και την πολύτιμη καθοδήγησή τους θα στηρίξουν τη νέα προεδρο Αργυρω Μιχελάκη στο πολυτιμο και δύσκολο έργο της. Πιο συγκεκριμένα, οι κ.κ. Δημήτρης Παπαδημητράκης, Γιάννης Νικολακάκης και Μανώλης Λεοντάκης όλοι παραμένουν ενεργά μέλη του Συμβουλίου για να βοηθήσουν την κ. Αργυρω Μιχελάκη.

Η Σύνθεση του δεκαπενταμελους νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης έχει ως εξής:

Αργυρώ Μιχελάκης, Πρόεδρος, Μαρία Ρισσάκη, Α’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπαδημητράκης, Β’ Αντιπρόεδρος, Πέτρος Φραγκιαδάκης, Γενικός Γραμματέας, Άννα Ψαράκη, Βοηθός Γραμματέας, Γιάννης Καραδάκης, Ταμίας, Σπυρος Νικολακάκης Βοηθός Ταμίας, Γιώργος Σεβαστάκης, Δημοσίων Σχέσεων Α’, Πολυξένη Σαγιαδέλλη, Δημοσίων Σχέσεων Β’, και μέλη οι: Γιώργος Λεοντάκης, Γιάννης Νικολακάκης, Μανώλης Λεοντάκης, Γιάννης Κοντεκάκης, Γιάννης Δερμιτζάκης και Νικόλαος Λιγιδάκης. 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εύχεται σε όλους καλό Πάσχα και προσκαλεί τα μέλη της και το ευρύτερο κοινό της Ομογένειας στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....