Για πρώτη φορά Ελληνίδα στο «τιμόνι» της Διεθνούς Ένωσης Πληροφοριακών Συστημάτων

Το «τιμόνι» της Διεθνούς Ένωσης Πληροφοριακών Συστημάτων θα αναλάβει -για πρώτη φορά- Ελληνίδα επιστήμονας, η καθηγήτρια Νάνσυ Πουλούδη, πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η κ. Πουλούδη προτάθηκε από την αρμόδια επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων της Διεθνούς Ένωσης Πληροφοριακών Συστημάτων (Association for Information Systems – AIS) και εξελέγη κατόπιν ψηφοφορίας από το σύνολο των μελών της Ένωσης. Η θητεία της ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2022, είναι τριετής, και κατά τη διάρκειά της αναλαμβάνει καθήκοντα Εκλεγμένου Προέδρου (President Elect), Προέδρου (President), και Προηγούμενου Προέδρου (Immediate Past President), τον 1ο, 2ο και 3ο χρόνο, αντίστοιχα.

Η AIS προάγει «τη γνώση και την αριστεία στην πρακτική και τη μελέτη των πληροφοριακών συστημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΑ. Είναι η κορυφαία επαγγελματική ένωση για άτομα και οργανισμούς που ηγούνται της έρευνας, της διδασκαλίας, της πρακτικής και της μελέτης πληροφοριακών συστημάτων παγκοσμίως.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....