Η Ελληνίδα Δήμαρχος της Οστερσούντ στον Μητροπολίτη Σουηδίας

Η Ελληνίδα Δήμαρχος της πόλης Οστερσούντ (Östersund) της Σουηδίας Εντιμ. κ. Ευτυχία Effie Kourlos επισκέφθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, 16 Οκτωβρίου 2022, τον Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα, στις εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, συνοδευόμενη από τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Κοντορίνη, επανεκλεγέντα επί σειρά ετών στο Δήμο Σόλνα της Στοκχόλμης.

Ο ποιμενάρχης υπεδέχθη τα ως άνω πολιτικά πρόσωπα και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την πρόσφατη εκλογή των δύο εκλεκτών μελών της Ομογένειας και ευχήθηκε ολοψύχως καλή επιτυχία στην πολιτική τους σταδιοδρομία, τους προσέφερε δε ως ευλογία τον αναμνηστικό τόμο της Πατριαρχικής Επισκέψεως στη Στοκχόλμη το 2019, καθώς και το εγκόλπιο ημερολόγιο του 2023, από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας.

Στην Κυριακάτικη λατρευτική σύναξη συμμετείχε, επίσης, προσευχητικώς ο Εντιμ. κ. Γιώργος Γουλτίδης, ο οποίος εξελέγη αναπληρωτής Β´ περιφέρειας στην πόλη της Στοκχόλμης, για το κόμμα το οποίο εκπροσώπησε στις πρόσφατες εκλογές. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη και ευχήθηκε τα άριστα στον κ. Γουλτίδη, δια την περαιτέρω πορεία του στα κοινά.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....