Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου εορτάστηκε στην Ιριγκα της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας.

Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου εορτάστηκε με την πρέπουσα λαμπρότητα στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίγκας της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας.

 

Η σημερινή εορτή ήταν ημέρα μεγάλης πνευματικής χαράς για την Επισκοπή Αρούσας, διότι δύο νέοι αδελφοί μας έλαβαν τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προσήλθαν πιστοί από διάφορα χωριά της περιοχής, για να συμμετάσχουν στη χαρά των νεοχειροτονημένων αδελφών μας. Η χάρις του Παναγίου Πνεύματος, δια των χειρών του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, κατέστησε Πρεσβύτερο τον πατέρα Σαμουήλ και Διάκονο έναν άλλον ευλαβή οικογενειάρχη τον Σεβαστιανό. Αμφότεροι παρακολούθησαν λειτουργικά σεμινάρια και συμμετείχαν στη λειτουργική ζωή του Ιεραποστολικού Κέντρου προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις, για να διακονήσουν στις ενορίες τους σε απομακρυσμένα χωριά της Ιρίγκα, όπου με τη χάρη του Θεού πολλοί ιθαγενείς αδελφοί μας γνωρίζουν την Ορθοδοξία και ζητούν να κατηχηθούν και να βαπτιστούν.

Ας ευχηθούμε, η Χάρις που έλαβαν σήμερα κατά τη χειροτονία τους να ενοικεί πάντοτε στις καρδιές τους και να διακονούν με ζήλο την Εκκλησία και το ιεραποστολικό έργο της Επισκοπής Αρούσας.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....