Η ετήσια εκδήλωση πικνίκ των Κατηχητικών Σχολείων της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, η ετήσια εκδήλωση πικνίκ των Κατηχητικών Σχολείων της Νέας Νοτίου Ουαλίας για το 2023, πραγματοποιήθηκε στο Gough Whitlam Park στο Earlwood του Σύδνεϋ, τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου.

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων όλων των Ενοριών του Σύδνεϋ και του Wollongong έσμιξαν, μαζί με γονείς και συγγενείς τους, και απόλαυσαν μια ημέρα πλούσια σε παιχνίδια και δραστηριότητες για κάθε ηλικιακή ομάδα. Ακολούθησε μεσημεριανό πικνίκ με τις οικογένειές τους και τους ιερείς των Ενοριών τους.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευλογίες και την αγάπη του Αρχιεπισκόπου στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του Κατηχητικού Σχολείου και τα παρότρυνε να συνεχίσουν να αγαπούν τον Χριστό και την Εκκλησία Του. Στο τέλος, έδωσε σε όλα τα παιδιά μια μικρή εικόνα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, ο οποίος πρόσφατα ανακηρύχθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο ως Προστάτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Στη συνέχεια, τα παιδιά συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό σε δραστηριότητες που σχετίζονταν με ολυμπιακά αθλήματα. Κατηχητικά Σχολεία διαφορετικών Ενοριών συνεργάστηκαν μεταξύ τους και σχημάτισαν μεικτές ομάδες, ενώ τους περισσότερους πόντους συγκέντρωσε η ομάδα των Ενοριών Αναστάσεως του Χριστού Kogarah, Αγίου Στυλιανού Gymea και Τιμίου Σταυρού Wollongong, και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ετήσιας εκδήλωσης πικνίκ 2023.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....