Η κοπή της Βασιλόπιτας της «Ποντιακής Εστίας» Μελβούρνης

Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο προάστιο Brunswick της Μελβούρνης η κοπή της Βασιλόπιτας της Κεντρικής Ένωσης Ποντίων Μελβούρνης και Βικτώριας «Ποντιακή Εστία», υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Northcote.

Ο Θεοφιλέστατος διαβίβασε στα μέλη του συλλόγου τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου για μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά. Εξέφρασε δε τη χαρά του για την συμμετοχή πολλών νέων, οι οποίοι υπηρετούν με ενθουσιασμό την παράδοση και διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων τους.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός από τους νέους και τις νέες των χορευτικών τμημάτων της «Ποντιακής Εστίας», ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Τσαπραϊλίδης.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γενικός Πρόξενος κ. Κακαβελάκης, εξέφρασε τη χαρά του για τον δυναμισμό που παρουσιάζουν οι σύλλογοι της Ομογένειας, όπως η «Ποντιακή Εστία» και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν να προοδεύουν στους Αντίποδες.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

phgh vema aus

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....