Η Μιμή Ντενίση επισκέφτηκε την Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την καταξιωμένη ηθοποιό, παραγωγό και συγγραφέα Μιμή Ντενίση, η οποία με την αριστουργηματική κινηματογραφική της ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» συγκίνησε εκατομμύρια Έλληνες και αναβίωσε στιγμές  που στοίχειωσαν τη ζωή  του Γένους, υποδέχθηκε στο Επισκοπείο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας  μαζί με το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη και μία  ομάδα συνεργατών του.
Η εμβληματική ηθοποιός μίλησε με πάθος για τη Μικρά Ασία, ανέφερε  την ιδέα  που έδωσε την   έμπνευση της παραγωγής. «Είμαι Σμυρνιά» δήλωσε σε μια αποστροφή της στο Σμυρνιό Επίσκοπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και διατύπωσε δια πολλών τη χαρά της για την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία μαζί του και τους κοινούς οραματισμούς.
« Από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη» είναι η παραγωγή – επόμενη δουλειά- της κ. Ντενίση  που ετοιμάζεται να «φιλοξενηθεί» στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε στην κ. Ντενίση την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε δημιούργημα καλλιτεχνικό που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα ενισχύει την  ιστορική ταυτότητα.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....