Η Μύκονος τιμά τους Αθλητές της Ομάδος Καλαθοσφαίρισης, για την άνοδό της στη Β’ Εθνική

Χθες για τη Μύκονο ήταν μία σπουδαία μέρα, καθώς βραβεύθηκε η Ομάδα Μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Γ΄ Εθνική και ανέβηκε στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Η απονομή έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο – κόσμημα, που βρίσκεται επί οικοπέδου παραχωρηθέντος από την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, στο Δήμο Μυκόνου!
Η Μύκονος απόψε κατέδειξε ότι, εκτός των άλλων, διαπρέπει και στον Αθλητισμό!
Στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Κυκλάδων κα Αικ. Μονογυιού, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκάς, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στυλιανός Πρίγκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Αμπατζόγλου, οι διατελέσαντες Δήμαρχοι κα Αικ. Γρυπάρη και κ. Χρήστος Βερώνης, η Πολιτευτής Κυκλάδων και πρώην Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου, ο κ. Ιωάννης Θεοχάρης και πλήθος Μυκονίων.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην προσλαλιά του εμνήσθη των προσπαθειών που έγιναν από τον αοίδιμο Προκάτοχό του Μητροπολίτη Δωρόθεο Α’ (Στέκα) και τον μακαριστό Ηγούμενο Αρχιμ. Φιλάρετο Γεροντάρη, για την παραχώρηση του Μοναστηριακού οικοπέδου προς δημιουργία του κλειστού Γυμναστηρίου της Άνω Μεράς.
Συνεχάρη δε τους αθλητές για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε να είναι πρωταθλητές όχι μόνο στην Καλαθοσφαίριση αλλά και στη ζωή!
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κων. Κουκάς στην προσλαλιά του ευχαρίστησε τη Μονή για την παραχώρηση του γηπέδου και ανεφέρθη στην μεγάλη επιτυχία των αθλητών της Μυκόνου.
Με το ιδιο πνεύμα, ομίλησαν ο διατελέσας Δήμαρχος κ. Χρήστος Βερώνης και η Βουλευτής κα Αικατ. Μονογυιού, οι οποίοι ευχαρίστησαν τη Μονή για την προσφορά της στον Αθλητισμό και την Παιδεία της Άνω Μεράς και της Μυκόνου και συνεχάρησαν τους αθλητές για την άνοδό τους στη Β΄ Εθνική.
Τέλος, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα απονεμήθηκαν τα μετάλλια, στους Αθλητές και στον Προπονητή και το Κύπελλο, που προσέφερε ο Εθνικός Οργανισμός Καλαθοσφαίρισης.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....