Η Πανήγυρις του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μελβούρνης

Τη Δευτερα, 25 Μαρτίου, ανήμερα της Θεομητορικής εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο προάστιο East Melbourne. Με τον Επίσκοπο Σωζοπόλεως συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλής, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ενώ πλαισιώθηκαν από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι.Ναού, π. Αντώνιο Βανικιώτη, τον π. Δημήτριο Δρούγα και τον π. Γεώργιο El-Khoury, εκ της Αντιοχειανής εκκλησίας Αγίου Νικολάου East Melbourne.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και αφού τελέστηκε Δοξολογία επί τη επετείω της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας.

Ακολούθησε η παράθεση εόρτιου γεύματος, όπου παρακάθησαν ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως μαζί με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης και ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....