Η πρώτη συνάντηση γονέων του Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μ.Πειραιώς.

Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, όπως γίνεται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο Παιδικό Σταθμό, καθώς και στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας, να συνομιλήσουν και να έρθουν σε επαφή με το εκπαιδευτικό προσωπικό, να ενημερωθούν αναλυτικά για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο Παιδικός Σταθμός από τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς και να παρακολουθήσουν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικού προγράμματος κ.Δημήτρη Πετρούνια, Ψυχολόγο, οδηγίες σχετικά με την προσαρμογή, την οριοθέτηση και την υπευθυνότητα των παιδιών.

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο πνευματικός των Εκπαιδευτηρίων μας Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Βουρλάκος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχόμενος στους γονείς και τα παιδιά μια καλή, δημιουργική και Ευλογημένη χρονιά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Ακολουθεί σχετικό video

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....