Η πρώτη συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων»: ¨Πλάθοντας οικογένειες χωρίς βία¨ στη Μητρόπολη Λευκάδος

Για μια ακόμη χρονιά, ξαναρχίζουν σε λίγες ημέρες οι «Διάλογοι Γονέων», μια πρωτοβουλία της τοπικής μας Εκκλησίας για τη στήριξη της οικογένειας.

Πρόκειται για εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνάξεις προβληματισμού και επικοινωνίας, με αξιόλογους πάντοτε ομιλητές, κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι καταθέτουν πάντοτε με αγάπη και φιλότιμο την πείρα και την επιστημονική τους γνώση πάνω σε εξαιρετικά επίκαιρα και φλέγοντα θέματα.

Οι «Διάλογοι Γονέων» θα λαμβάνουν χώρα και φέτος μια φορά το μήνα, Σάββατο ή Κυριακή, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).

Στη διάρκεια κάθε ομιλίας, σε άλλο χώρο, υπάρχει πάντοτε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Η πρώτη συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Καλλιγέρη, Συντονιστή του προγράμματος «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας».

Περισσότερα για το πρόγραμμα στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=krKZeko_xKo .

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο π. Αντώνιος θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος (Κεντρική Αγορά).

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....