Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων έως 31 Ιανουαρίου 2024

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

 

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου και του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Βασιλείου του μεγάλου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Τρύφωνος, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....