«Ιστορία της Κρήτης»: Η βιβλιοπαρουσίαση του νέου πονήματος του κ. Εμμανουήλ Μακράκη

Υπό την διοργάνωση του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 25 Μαΐου, στο κινηματοθέατρο «Ρεξ» πόλεως Αγίου Νικολάου, η βιβλιοπαρουσίαση του νέου πονήματος του Εκπαιδευτικού, Διδάκτορα Ιστορίας και Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μακράκη, με τίτλο: «Ιστορία της Κρήτης (για σχολική χρήση)», που εκδόθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας κ. Γεράσιμος ο οποίος επαίνεσε τον κ. Μακράκη, τονίζοντας ότι το νέο βιβλίο αναδεικνύει την τοπική μας ιστορία και ελκύει με την παραστατική του δόμηση τους νεαρούς μαθητές να το μελετήσουν, γι’ αυτό και αξίζει να γίνει σχολικό εγχειρίδιο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης αλλά και σύνολης της χώρας. Για το νέο πόνημα ομίλησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κα Μαρία Πρατσίνη.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Χαριτάκης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου κα Δέσπω Καρνιαδάκη.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....