Κάθε μέρα “πλημμυρίζει” με παιδικές φωνές η Ι.Μ. Φθιώτιδας !

Πολλές είναι οι επισκέψεις που δέχεται καθημερινά στο Γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Συμεών από διαφόρους φορείς και απλούς πολίτες, μεταξύ αυτών από την Πρόεδρο κ. Ξανθή Κουτσογιάννη και τα μέλη του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λαμίας,  από του αδελφούς Αγιογράφους Άγγελο και Αλέξανδρο Αλιμπέρτη, καθώς και από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λοκρίδος, Μπερέτα Αναστάσιο, Ευθύμιο Κασσαρά και Αναστάσιο Καστανά και πολυάριθμους άλλους συμπολίτες μας.

Αρκετά όμως είναι και τα ευχάριστα διαλλείματα που έχει ο Ποιμενάρχης  καλωσορίζοντας μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Λαμίας, οι οποίοι και επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Μητροπόλεως και ενημερώνονται για τις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας (Αμφιθέατρο, Ωδείο, ΚΔΑΠ, Βιβλιοθήκη, Ραδιοφωνικό Σταθμό κ.α.), μα πάνω απ΄ όλα λαμβάνουν την ευχή και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών.

Χτες το πρωί τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου , οι οποίοι για να ευχαριστήσουν τον Σεβασμιώτατο του «έψαλλαν» τα Κάλαντα, λίγες μέρες νωρίτερα….

Ο κ. Συμεών εξέφρασε την χαρά του γι’ αυτή τους την επίσκεψη και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή πρόοδο στην ζωή τους.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....