ΚΕΣΟ: Διανομή ειδών διατροφής αλλά και βρεφικών ειδών

Επιτυχής η διανομή, του ΚΕ.Σ.Ο και για το δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, τον Οκτώβριο η οποία είχε τις ευλογίες όλων του Αρχιεπισκόπου, του αναπληρωτή προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο κ.   Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβα και πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό παντοπωλείο του φoρέα.

Ωφελήθηκαν περισσότερα από 450 άτομα. Έλαβαν είδη διατροφής από ισχυρή χορηγία της Τράπεζας Τροφίμων και του «Ιδρύματος Καταπολέμησης της Φτώχειας». Μερικά από αυτά ήταν ( γάλα, μπισκότα, αρτοσκευάσματα, σοκολατοειδή και ζαχαρωτά, τσιπς, βούτυρο).

Επιπρόσθετα δόθηκαν βρεφικές πάνες από χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και μωρομάντηλα από την εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε.

Φυσικά δεν έλειψαν τα παιχνίδια για τα παιδιά. Μάλιστα ενστερνιζόμενοι τις ανάγκες των γονιών δώσαμε δύο βρεφικά καροτσάκια, ένα relax μωρού, κουβέρτα και πάπλωμα.

Η διανομή του ΚΕ.Σ.Ο, στοχεύει να καλύψει όσο δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκες των ωφελούμενων του για το μήνα Οκτώβριο.

Εκ μέρους του Δ.Σ του ΚΕ.Σ.Ο συμμετείχε ο π. Χρήστος Βλάχος υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η Διευθύντρια του φορέα κ. Μαίρη Πίνη ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς μας, τους συνεργάτες που βοήθησαν όπως τους/τις: Μαρία Νικολάου-Καραποστόλη, Ειρήνη Χαιρέτη, Νικόλαο Σοφιανίδη Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη, Αθηνά Χολίδου για τη βοήθεια τους και αυτή τη φορά, στην προσπάθεια εξεύρεσης προϊόντων και ειδών Bebe και την προετοίμαζα αυτών σε δέματα για τις ωφελούμενες οικογένειες.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....