Κλιμάκιο του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας του Σύδνεϋ επισκέφθηκε το Νορθ-Κόουτ Βικτώριας

Κλιμάκιο του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας του Σύδνεϋ, με επικεφαλής τον Διευθυντή του, κ. Στέλιο Μαγδαλόπουλο, επισκέφθηκε τον αντίστοιχο Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια, με σκοπό τη διατήρηση της στενής επαφής και συνεργασίας και την εκπαίδευση σε νέα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στην πόλη της Μελβούρνης και στην ευρύτερη περιοχή της Βικτώριας.

Πρώτος σταθμός του κλιμακίου ήταν το γραφείο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου. Ακολούθησε ξενάγηση των μελών του στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Νορθ-Κόουτ, στα γραφεία και στο βιβλιοπωλείο.

Κατά την ξενάγηση, τα στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την πραγματικά οργανωμένη δουλειά που έγινε στις εγκαταστάσεις, για να ανταπεξέλθει το Κέντρο στις ανάγκες των εράνων που πραγματοποιήθηκαν τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και κατά την περίοδο της πανδημίας, και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Η υπεύθυνη του προγράμματος Κοινωνικής Ανακούφισης, κ. Ιωάννα Αναγνωστοπούλου,  στη διάρκεια της εκπαίδευσης τόνισε την σπουδαιότητα του προγράμματος και την αισιοδοξία της ότι θα πετύχει και στην περιφέρεια της Βικτώρια.

Με την σειρά της, η κ. Μαρία Κλαδή, διευθύντρια προγραμμάτων, ενημέρωσε το προσωπικό για τις διάφορες αλλαγές που θα γίνουν στα προγράμματα στο μέλλον.

Κλείνοντας, ο Διευθυντής κ. Μαγδαλόπουλος ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Κερασούντος και το προσωπικό για την φιλοξενία τους και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των προγραμμάτων που σχεδιάζεται να δρομολογηθούν σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Βικτώριας.

 

vema 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....