Λαμπρός ο Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Πλήθος πιστών συνέρρευσε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων για την εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον όρθρο και στην συνέχεια τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας ο οποίος και αναφέρθηκε στη σπουδαία εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί τη ημέρα μνήμης των Ενόπλων Δυνάμεων Χοροστατούντος του Σεπτού  Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου παρουσία Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών της πόλεώς .

Μετά το πέρας της Δοξολογίας έγινε η εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Ταξίαρχο Πυροβολικού ε.α. κ. Παναγιώτη Μαρδάνη, με τίτλο «Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Προστάτης Θεοτόκος».

Ακολούθως τελέσθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς  Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Κολώνα και έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....