Λειψοί: Διεθνής βράβευση για «πράσινες πρωτοβουλίες»

Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα από διεθνή αναγνωρισμένα μέσα που αφορούν στους Λειψούς και αναδεικνύουν τον «πράσινο» τρόπο ζωής του νησιού.

Η άρνηση της δημοτικής αρχής για τοποθέτηση ξαπλώστρας και ομπρέλας στις παραλίες, πλησιάζοντας έτσι σε μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, φαίνεται ότι ανέδειξε ακόμα περισσότερο το νησί των Δωδεκανήσων. Μάλιστα, ο δήμος τιμήθηκε γι’ αυτή του την απόφαση με το βραβείο «Destination Branding» στα πρόσφατα επετειακά «Tourism Awards». Αναγνωρίστηκε έτσι το νησί των Λειψών ένα «πρωτότυπο» τουριστικό «προϊόν».

Συνεχή τα διεθνή δημοσιεύματα για τις «ομορφιές» των Λειψών

Πρόσφατα, το Ιταλικό Vanity Fair, η Βρετανική εφημερίδα Metro και το διεθνές δίκτυο Euronews, δημοσίευσαν ολόκληρα αφιερώματα, κάνοντας λόγο για έναν ποιοτικό οικολογικό προορισμό της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τη μεγάλη εισροή τουριστών ακόμα από τον Απρίλιο.

«Οι Λειψοί κερδίζουν σταδιακά το στοίχημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Οι ταξιδιωτικές ροές ήταν ενισχυμένες τον Απρίλιο με έμφαση στην περίοδο του Πάσχα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η αυξημένη δημοφιλία του προορισμού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις ‘πράσινες’ πρωτοβουλίες μας», σημειώνει ο δήμαρχος Φώτης Μάγγος.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....