Μαθητές του Δημοτικού ωδείου Αλεξανδρούπολης διακρίθηκαν στο 8ο διεθνές φεστιβάλ κιθάρας Θράκης

Την Παρασκευή 29/04/2022 το κιθαριστικό κουαρτέτο του Ωδείου Αλεξανδρούπολης πήρε μέρος στο «8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης» που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας- Αθλητισμού.

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν στο διαγωνισμό συνόλων, στο σεμινάριο του Γάλλου προσκεκλημένου καθηγητή Eric Francheries (Έρικ) καθώς και στην τελική συναυλία.

Οι νέοι κιθαρίστες του ωδείου της πόλης μας, Δήμητρα Κολίδη, Χριστίνα Κοσμίδη, Παναγιώτης Κολίδης και Σαράντης Καϊμακαμούδης απέσπασαν το 2ο βραβείο στη διαγωνιστική κατηγορία όπως και εξαιρετικές κριτικές για την άρτια ερμηνία τους στην συναυλία με την τολμηρή επιλογή ενός απαιτητικού για την ηλικία τους ρεπερτορίου που εντυπωσίασε όλους τους συντελεστές και το κοινό.

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σχετικά με την διάκριση αυτή των παιδιών γράφει: “Συγχαίρουμε τους σπουδαστές μας και ευχόμαστε και άλλες επιβραβεύσεις στο μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή τους Δημήτρη Παπαδόπουλο για την αμέριστη καθοδήγηση, υποστήριξη και προετοιμασία τους”.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....