Με επιτυχία συνεχίζονται τα Δωρεάν Διαδικτυακά Εργαστήρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα πλαίσια του ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται δυναμικά το καλοκαιρινό  ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ενδυνάμωσης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους και νέους, που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις  15 Ιουλίου και υλοποιεί η πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια από τον ΕΟΠΠΕΠ  κα Ειρήνη Ανδριώτη .

Σε αυτά πραγματοποιείται ενδυνάμωση σε νέους, τώρα που η σχολικά χρονιά τελείωσε για θέματα γύρω από το μέλλον τους.

Τους εφήβους τους βοηθά να βρουν διέξοδο στους προβληματισμούς τους, για την κατεύθυνση των σπουδών, που μπορούν να επιλέξουν.

Ακόμα μετά από μεγάλη ζήτηση δημιουργήθηκαν και διαδικτυακά τμήματα ενηλίκων.  Σε αυτά μέσα από τις διαδικτυακές ομάδες Εργασιακής Συμβουλευτικής,   μπορούν να βρουν διέξοδο στην απασχολησιμότητα τους,  ενήλικες αν η δουλειά τους έχει κουράσει  και επιθυμούν μια  αλλαγή ή αν είναι άνεργοι και επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσθετες δεξιότητες, ώστε να είναι καλλίτερα επιλέξιμοι.

Επιπρόσθετα  τους ενήλικες τους βοηθά, μέσα από τις δράσεις του ΚΕΣΟ  να τολμήσουν να αποκτήσουν νέες Επαγγελματικές Δεξιότητες, όπως Αγγλικά, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Κοπτική-ραπτική, Αισθητική, Κομμωτική και πολλά άλλα και να επιχειρήσουν την  εγγραφή τους στα Εργαστήρια δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, τα οποία φέτος λειτουργούν  με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων και  των συνοδευτικών μέτρων του ΤΕΒΑ.

Τα εργαστήρια παρακολουθούν συνολικά σε ομάδες 30 άτομα και οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....