Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέας Περιστάσεως Κατερίνης τελέστηκε λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

 

 

Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος και συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος περιχώρων Βεροίας Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας.

 

 

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μετρών και Αθύρων κ. Δημήτριος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, καθώς και κληρικοί άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

 

 

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους Αγίους Αρχιερείς και προς όλους όσοι παρέστησαν, κληρικούς και λαϊκούς.

 

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

OnomasthriaKitrous2022 2

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....