Με την επιτυχή Συναυλία του Σπύρου Πολυκανδριώτη επελέγησαν η εορτή του Πολιούχου Σύρου Αγίου Νικολάου και η Επέτειος των 100 ετών Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής

Στο ιστορικό και μεγαλοπρεπές Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Ερμούπολης , παρουσιάστηκε απόψε με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ , του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμ. Κουτουλάκη, του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη,του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Σύρου κ. Πέτρου Ραουζαίου, του Διοικητή της ΑΕΝ Σύρου, του Λιμενάρχη Σύρου, του Εισαγγελέως Εφετών Αιγαίου, της Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Σύρου και πολλών φιλομούσων Συριανών, Συναυλία του Μουσικοσυνθέτη Σπύρου Πολυκανδριώτη και της Ορχήστρας του, με τίτλο «ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΑ ΜΕ 24 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ».
Τη Συναυλία προλόγισε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , αναφερθείς με συγκίνηση στις μνήμες, τις παραδόσεις και τα τραγούδια των αλησμόνητων πατρίδων της Μικράς Ασίας, και χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμ. Κουτουλάκης.
Μετά το πέρας της συναυλίας, κατά την οποία παρουσιάστηκαν 24 τραγούδια της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, που συγκίνησαν και ενθουσίασαν τους ακροατές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Σπ. Πολυκανδριώτη και την Ορχήστρα του και ευχαρίστησε τον Γ. Γραμματέα κ. Εμμ. Κουκουλάκη και το Δήμο Σύρου- Ερμούπολης για τη συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση της Εκδηλώσεως.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....