Μεγάλες ποσότητες λιπασμάτων και απορρυπαντικών -προσφορά από εταιρεία στην Μητρόπολη Λαρίσης

Περισσότερα από 24.000 κιλά λιπάσματα και 16.000 κιλά απορρυπαντικά πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου η εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η προσφορά τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Λιπασμάτων (ΣΕΒΛ) και παραδόθηκε σήμερα παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου στη Γιάννουλη Λάρισας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 16.000 κιλά απορρυπαντικά (2.500 οικογενειακές συσκευασίες απορρυπαντικών) και 24.000 κιλά λιπάσματος για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Τα στελέχη της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, με επικεφαλής τον διευθυντή Marketing Γιάννη Μουγγολιά συναντήθηκαν με τον Ποιμενάρχη μας και συζήτησαν τα προβλήματα που προέκυψαν από τις μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσφορά που παρέχει η εκκλησία και κάλεσε να μην γίνονται σκέψεις για εγκατάλειψη των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Ιερώνυμος:

 

Από την πλευρά του ο διευθυντής Marketing της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ Γιάννης Μουγγολιάς επισήμανε πως η εταιρεία βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων και έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία με τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη Λάρισα, όπου έγινε η παράδοση της προσφοράς:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....