Μελβούρνη: Εκδήλωση με πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά, την 1η Απριλίου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, τα Κατηχητικά Σχολεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης διοργανώνουν την εκδήλωση με πασχαλινές δραστηριότητες «Easter Activity Day» το Σάββατο, 1 Απριλίου, στην Ενορία – Κοινότητα Αγίων Αρχαγγέλων, στο Mentone της Μελβούρνης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών, που θα έχουν ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως η βαφή κόκκινων αβγών, το πλέξιμο σταυρού με φύλλα φοίνικα, η διακόσμηση λαμπάδας, το ψήσιμο κουλουριών και πολλά άλλα. Αυτές οι δραστηριότητες θα συμβάλουν στην εξοικείωση των παιδιών με σημαντικές παραδόσεις της Ορθοδοξίας που σχετίζονται με τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Επιπλέον, δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία στους μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης να βρεθούν όλα μαζί, να επικοινωνήσουν και να ενισχύσουν τους δεσμούς τους.

Η έγκαιρη κράτηση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν στη διεύθυνση www.trybooking.com/CFUGN .

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....