Μελβούρνη: Κυριακή των Μυροφόρων στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός την Κυριακή των Μυροφόρων, 8 Μαΐου, ιερούργησε στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο προάστιο Mentone της Μελβούρνης. Με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος Ιβηρίτης, οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες για την Ημέρα της Μητέρας, ενώ μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις του με το εκκλησίασμα, τονίζοντας την ευκαιρία που δίδει η συγκεκριμένη ημέρα για να στρέφουμε τη σκέψη μας στις μητέρες που αγανακτούν για τα παιδιά τους τα οποία είναι χαμένα μέσα στα ναρκωτικά και σε άλλες δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Επισήμανε ότι «πρέπει να έχουμε στο νου μας και εκείνες τις μητέρες που ίσως δεν θα εορτάσουν, όπως θα εορτάσουμε εμείς αυτή την ημέρα». Τέλος, προέτρεψε τις γυναίκες να έχουν ως πρότυπο την Παναγία και να προσεύχονται για τα παιδιά τους και για όλα τα δοκιμαζόμενα παιδιά του κόσμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός απηύθυνε στους πιστούς τις αναστάσιμες πατρικές ευχές του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία του τον π. Αθανάσιο Ιβηρίτη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και τέλος παρακάθισε σε γεύμα προς τιμήν του.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....