Μελβούρνη: Ομιλία του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, η πρωτοβουλία Go Fellowship Melbourne διοργάνωσε την πρώτη της ομιλία για το 2023, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Η ομιλία φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο προάστιο North Balwyn της Μελβούρνης, ενώ παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, και ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού, π. Νικόλαος Γεωργίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Πρόδρομος εξέφρασε καταρχάς τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο για την ευλογία Του να μιλήσει στην εκδήλωση, όσο και για την αγάπη και τη φιλοξενία Του στην Αυστραλία.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Μαδαγασκάρη, αλλά και πώς κατορθώνει με πίστη στον Χριστό και με τη χάρη του Θεού να συνεχίζει την αποστολή της.

Ο Θεοφιλέστατος συμπερασματικά τόνισε στους παριστάμενους ότι ο Χριστός μάς ζητάει να ζούμε με απλότητα και να προσευχόμαστε με ειλικρίνεια στην καρδιά.

Σημειώνεται ότι κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τις επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας Go Fellowship Melbourne, δια των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....