Μελβούρνη: Πάνω από 2.000 παιχνίδια συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία «Five Loaves»

Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, οι εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» οργάνωσαν δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών (Toy Drive 2022), η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 παιχνίδια, χάρη στον ζήλο των κληρικών και τη συγκινητική γενναιοδωρία των ενοριτών των ελληνορθόδοξων εκκλησιών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης. Προορισμός των παιχνιδιών αυτών είναι νοσοκομεία και δομές φροντίδας οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, έτσι ώστε τα παιδιά που υποφέρουν από ασθένειες ή αντιμετωπίζουν άλλες δυσκολίες, να ξαναβρούν το χαμόγελό τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Ήδη, την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, περισσότερα από 600 παιχνίδια παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία εθελοντών της πρωτοβουλίας «Five Loaves» στο νοσοκομείο Monash Children’s Hospital, στο Dandenong. Μάλιστα, μετά από παράκληση του προσωπικού του νοσοκομείου, οι εθελοντές έδωσαν συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 7» και μίλησαν για την πρωτοβουλία «Five Loaves» που υλοποιεί η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την ημέρα των Χριστουγέννων, μεταξύ των ωρών 4 – 6 μ.μ.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....